Fascinatie over waterflessen bedrukken

Prikkels is ons energiek en creatief bedrijf uit Eindhoven vanwege weet de totaalconcepten in cadeaus, premiums en “custom made” verpakking voor vmb. Wij melden u een persoonlijke toewijding die u dan ook zodra client mag verwachten en verlenen verdere…

Heb jouw enkel een merknaam? Dan kunnen wij tevens enkel dit logo erop drukken, maar een bediening betreffende Maxilia gaat bovendien, stuur jouw logo in en wij vervaardigen kosteloos een goed passend ontwerp! Zo benut je het gehele etiket op de waterfles en valt je beurs extra op!

Aanbevelen betreffende poly waterflessen. U dan ook voorbij komt dit steeds vaker. Water is een prima dorstlesser en wordt gaarne gedronken. Op festivals en evenementen is daar heel wat belangstelling tot waterflesjes.

Ingeval u dan ook interesse bezit in dit perfect Dopperpakket, dan stemmen wij uw wensen af op de mogelijkheden. Jammer genoeg is een minimale afname met perfect Dopper maatwerk pakketten, van 500 stuks op maat te verwezenlijken. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Nauwelijks gevectoriseerd merknaam? Geen nood, Maxilia regelt het voor je! Het merknaam mag in ieder willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. Onze ontwerpstudio tekent het dan professioneel aan. En dit kost niks! Mede een extra werkzaamheden zal een leverdatum over een bestelling ons dag later zijn.

De poly waterflessen zijn gevuld betreffende kristalhelder, zuiver bronwater buiten koolzuur. U dan ook kunt kiezen uit ons PET fles betreffende een schroefdop ofwel handige sportdop.

Bij Maxilia hebben wij ons persoonlijk ontwerpstudio, supersnelle rakkers welke wensen het je logo zo goed mogelijk op het product komt.

Onze poly check here waterflessen zijn gevuld met kristalhelder, zuiver bronwater zonder koolzuur. U kunt kiezen uit ons PET fles met ons schroefdop of praktische sportdop.

 De Dopper kan zijn een volmaakt relatiegeschenk voor ondernemers en sportclubs en is te bedrukken betreffende eigen (bedrijfs)logo. Geef het via ondernemers@simplycolors.nl jouw wensen via en we vervaardigen er ons unieke Dopper aangaande! Bezoek verder deze website voor bedrijven.

Verder als het teneinde bidons en waterflessen zal, kun je in onze webwinkel de beste milieuvriendelijke exemplaren kopen. Daar waar geoorloofd benutten wij bio-inkt om een bidons te bedrukken. Tegelijkertijd werken we tezamen betreffende drukkerijen welke gespecialiseerd zijn in milieuvriendelijke bedrukkingen.

Voor Greengiving is het mogelijk om De Dopper te bedrukken met uw merknaam zodra relatiegeschenk. Die originele en zeer gewilde waterflesje bezit een strekking. Dopper wensen zijn immers lieden inspireren om zelf een plastic afvalberg te reduceren via waterflessen betreffende Dopper te benutten.

Bij Maxilia beschikken over we een eigen ontwerpstudio, supersnelle jongens welke wensen het je logo zo echt geoorloofd op dit middel komt.

Word gezien met jouw reclameboodschap! Ons waterflesje bedrukken betreffende Full Colour opdruk met je logo of tekst zorgt het je gezien wordt. Poly waterflesjes deel je uit op een beurs, op een festival ofwel mogelijkerwijs wel met je werknemers ofwel gasten in een pauze.

Waterflesjes bedrukken betreffende uw merknaam? Wat ons goed inzicht! Enkele promotieartikelen belanden in een la, of in ons kast, het raakt speurtocht tussen verschillende spullen. Doch ons waterflesje is ons gegarandeerd succes! Niemand die ons waterflesje ongebruikt weg zet ofwel in prullenbak gooit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *